Selepas berjumpa kami secara personal, tuan puan tak pening lagi untuk memulakan pelaburan sendiri

Ramai pelabur baru di Malaysia mengalami situasi berikut:

  • Tak tahu nak melabur apa.
  • Tak tahu macam mana nak mula melabur.
  • Pening dengan information overload.
  • Tak pasti sama ada sesuatu pelaburan itu genuine atau scam.
  • Masih tak berani mula melabur walaupun dah habis beribu ringgit pergi kelas.
  • Nak memulakan pelaburan pertama dengan tunjuk ajar langkah demi langkah

Bila sebut pasal pelaburan di Malaysia, ramai pelabur yang cuma tahu unit trust. Pilihan pelaburan bukan sekadar itu. 

Pelabur juga ada pilihan untuk melabur dalam saham, bon / sukuk, money market, real estate investment trust, exchange traded fund, komoditi dan pelaburan lain yang berlesen di Malaysia.

Hari ini juga pelaburan dapat dibuat dihujung jari, hanya menggunakan platform-platfrom pelaburan secara online yang sah dan berlesen. Tak perlu lagi bayar komisen yang tinggi kepada ejen-ejen produk pelaburan.

Ramai juga mengganggap nak melabur memerlukan modal yang tinggi untuk bermula. Hari ini nak melabur dengan serendah RM 100 ringgit pun dah boleh.

Dah banyak kelas kewangan dan pelaburan di pasaran.

Tuan / puan perlu faham kelas, seminar, workshop yang dianjurkan kontennya tidak dapat dibangunkan secara spesifik ikut keperluan diri kita secara individu.

Ada peserta yang terus dapat buat dan ada peserta yang mengalami information overload seterusnya tidak dapat membuat keputusan dan pilihan.

Oleh sebab itu menjadi kerja kami untuk membantu dan membimbing tuan / puan secara personal supaya dapat memulakan pelaburan pertama langkah demi langkah.

Jadi kami ingin memberitahu tuan / puan pasal ...

Get Organized

Belajar sampai jadi

Ini adalah sesi one-on-one bersama dengan team AFIQ Training. Boleh hadir sesi ini banyak kali dalam tempoh 365 hari.
 
Tuan / puan dibenarkan membawa pasangan bersama untuk hadir. Kami ajar tuan puan sampai dapat buat pelaburan yang pertama.

Konsultan Kami

Suzardi Maulan (Pakdi)

Perancang Kewangan Berlesen

Zulkhairi Zulkifli

Associate

Apa Yang Tuan Puan Dapat?

Peluang Pelaburan

Kami berkongsikan lebih dari 10 pelaburan yang sah dan berlesen dalam pasaran modal Malaysia

Buat Pilihan

Kami bantu anda buat pilihan nak mula melabur kat mana berdasarkan modal yang ada di tangan

Mula Melabur

Kami tunjuk cara langkah demi langkah membuat pelaburan pertama sampai jadi

Soalan Lazim - FAQ

Di mana sesi temujanji dibuat?

Di pejabat (baru) kami di Conezion Commercial, dekat dengan IOI City Mall Putrajaya.

BILA Masa & tarikhnya?

Kami akan keluarkan jadual appointment pada setiap bulan bermula pada Januari 2020.

Berapa kali dapat jumpa?

Jumpa sampai jadi. Sehingga tuan puan dapat memulakan pelaburan pertama tanpa rasa ragu.

ini nak promo unit trust ke?

Tak. Kami beri khidmat nasihat pelaburan (investment advisory) kepada para pelabur baru.

kalau bukan unit trust mesti saham...

Kami bukan nak push product. Kami bantu pelabur baru buat pelaburan pertama yang sesuai dengan life goals.

modal saya kecil aje

Modal kecil, kami tunjukkan cara modal kecil. Modal besar, kami tunjukkan cara modal besar.

siapa pakdi?

Suzardi Maulan (Pakdi) merupakan perancang kewangan berlesen yang fokus membantu pelabur baru memulakan pelaburan sendiri di Malaysia. Beliau merupakan fee based financial planner.

saya dah pernah melabur, boleh hadir?

Bayar & datang dulu untuk 1 sesi. Jika kami dapati tuan puan layak pergi konsultansi level advanced, kami akan maklumkan dan beri sebut harga. Jika tak mahu teruskan kami refund.

ada sesi di tempat lain?

Tak ada. Semua sesi Get Organized dibuat di pejabat kami sahaja.

boleh urus modal saya?

Kami bimbing pelabur baru manfaatkan fintech dulu supaya enjoy cheaper investment cost.

Siapa patut hadir Sesi Get Organized?

Kami merangka program ini untuk individu-individu seperti berikut:

  • Sudah bersedia nak jadi pelabur.
  • Ada mindset investor (sanggup ambil risiko)
  • Tidak bermentaliti gambler (nak kejar untung cepat)
  • Bersedia nak melabur dengan lebih bersistematik
  • Sanggup spend untuk continuous learning

Berapa Yuran Get Organized?

Sesi Get Organized membolehkan kami membantu tuan puan membuat pelaburan yang pertama langkah demi langkah. Kami ajar jadi pelabur sebenar seterusnya menghilangkan rasa takut dan rasa keliru yang selalu menghantui para pelabur baru.

Get Organized

Boleh hadir banyak kali sampai jadi

RM 697

RM 500
(Untuk 50 terawal)